Právě si prohlížíte Dresy pro naději – sbírka na Matýska pokračuje

Dresy pro naději – sbírka na Matýska pokračuje

ODKAZ NA AUKCI – https://dobrobot.cz/k/ze-satny-do-sveta-dresy-pro-nadeji

Milí přátelé, sportovní nadšenci a podporovatelé dobrých skutků,

Letošní Šumická bota sice již úspěšně odběhla svou trať, ale my ve spolku Besedníci chceme jít ještě dál a pokračovat v podpoře malého Matýska. Tento odvážný chlapec z Nedachlebic statečně bojuje s vážným onemocněním – kongenitální artrogrypózou, která způsobuje ztuhlost kloubů a svalovou atrofii. Aby mohl Matýsek absolvovat potřebné rehabilitace, rozhodli jsme se uspořádat další akci, která mu pomůže pokrýt tyto náročné výdaje.

Několik členů našeho spolku dostalo skvělý nápad – oslovit různé sportovní kluby a sehnat podepsané dresy a další sportovní předměty, které bychom mohli vydražit. Vznikla tak aukce, kde máte možnost získat jedinečné sportovní suvenýry a zároveň přispět na dobrou věc. Mezi nabízenými dresy najdete artefakty od týmů jako SK Slavia Praha, FC Baník Ostrava, 1. FC Slovácko a další. Mnohé z těchto předmětů jsou podepsané samotnými hráči, což z nich dělá nejen cenné sběratelské kousky, ale i symboly solidarity a naděje.

Všechny prostředky z aukce půjdou na pokrytí nákladů spojených s Matýskovými rehabilitacemi, které jsou klíčové pro zlepšení jeho zdravotního stavu a kvality života. Věříme, že se nám společně podaří vybrat dostatek prostředků a že spolu dokážeme Matýskovi i jeho rodině přinést novou naději.

Zapojte se do aukce, získejte svůj oblíbený dres a podpořte dobrou věc. Děkujeme vám za jakoukoliv podporu a těšíme se na vaše nabídky!

Aukci naleznete zde: https://dobrobot.cz/k/ze-satny-do-sveta-dresy-pro-nadeji

Napsat komentář