V sobotu 26. října proběhne na Norkárně mistrovství světa v gulášování. Vařit može kdo chce, a z čeho chce. Kotlíky a podobný vercajk si každý kuchař zajistí sám. Vařit se bude z čehokoliv, co si kdo donese, nebo ukradne.
Očekávané jsou guláše z krav, volů, sviní a to aj divokých, potkanů, ondater, bobrů, nutrií, sezónních hřibů (např. václavky, lysohlávky, …) či všelijaké sražené divoké zvěře nebo upytlačených ryb.
V zájmu zachování dobrých sousedských vztahů prosíme o neservírování psů a koček. Naše mazlíky máme přece jenom raději živé, než na paprice (neřídíme se přece starým jalubským příslovím, které říká „pes, který štěká, je nedovařený“) …
Areál otevřený pro kuchtíky od 13:00
Pro ostatní darmožrouty od 16:00
Na čepu bude Plzeň 12°
Tož sa stavte, ať už jako kuchaři, nebo ochutnat.
Více informací u Sigiho na tel: +420 739 127 491
Akci pořádá Sigi pod záštitou Besedníků.